Endrésen

Forbereder vår og sommer på nett

det er flere ting som skal fikses før jeg kan si at jeg er klar for vår og sommer. Nå sitter jeg for eksempel å ser på www.mekonomen.no. Herfra skal det bestilles rengjøringsaker til bilen og kanskje en høytrykksspyler. Deretter skal jeg jakte på noen rimelige hage -eller balkongmøbler. Helt til slutt går veien til bestilling av et telt. Ja du leste riktig, telt. Skal tilbringe en del tid på fisketurer er planen denne sommeren. Rett og slett hjemmeferie for alle penga.

Nå på vårparten handler det meste om å få klargjort alt man trenger når sommeren er kommer. Jeg liker slikt syssel… lete, søke på nett, vurdere hva som finnes, sjekke priser og videre. Samtidig kommer jeg over saker og ting jeg ikke visste om på forhånd.

Se for deg en sommer her da dere.

Bilderesultat for fisketur

Stille og rolig, lite folk… bare deg og fiskestanga. Naturen er den beste medisin for å stresse ned.

Leave a Reply