Endrésen

Category: Litt av hvert

Med telt og bil på ferie

I år skal jeg ta med meg teltet og kjøre Norge rundt. Har vært innom www.mekonomen.no og shoppet litt ekstra ting til bilen, så nå er jeg klar for tidenes eventyrtur i Norge. Jeg har bodd på hotell og vært på campingferie, altså campingvogn og bobil. Nå skal jeg ta med meg termos, primus, sovepose more »

Snart vinterferie og hyttetur

Jaaaa, vi er endelig klare til ferien – det vil si, vi har jo ikke pakket enda da eller handlet inn mat, eller sjekket skiutstyret for å se om vi har alt som trengs for å være johaug i løypene (det er jo lov å håpe at vi blir like flinke som henne etter en more »

Advent og bittelitt kaos

Sammen med vennene mine har jeg en veldig hyggelig tradisjon og det er å bygge pepperkakehus sammen. Det blir alltid en veldig hyggelig dag, med mye godis, gløgg, latter og en del konkurranse om hvem som får det beste huset. I år la vi til en ny dimensjon, nemlig sjokoladhus. Det er fristende med all more »

Valgkamp og nye venner

Man må jo følge den amerikanske valgkampen, hvem kan ikke la vær? Jeg har vært stor fan av det sittende paret, og har egentlig aldri vært så fascinert av en president før, eller hans frue for den slags skyld. Men de fremstår som utrolig sjarmerende og normale, og rett og slett skikkelig kloke. Jeg skulle more »

Favoritt blir film

Skal snart på kino og se en av mine favorittbøker! Elsker bøkene til Dan Brown og nå er endelig Inferno klar som film. Skulle gjerne ha møtt professor Langdon i virkeligheten, synd han ikke finnes. Det hadde vært en mann for meg!

Norsk ski skandale

Det er helt utrolig at en leppekrem kan forvolde så mye skade. Hvordan i all verden mener de at dette her skal henge sammen med hennes prestasjoner på ski? Jeg støtter henne og håper alt ordner seg. Hun er jo så flott og dyktig. Ellers er jeg veldig happy for at fattern har forbarmet seg more »

En litt annerledes Donald

Jeg bruker egentlig ikke å være av typen som følger så veldig med, men akkurat han her Donald i Amerika blir jeg litt fascinert av. Ikke fordi jeg synes han er flott, snarere tvert i mot. Hvordan kan noen oppføre seg slik og si slike ting? og attpå til synes halvparten av amerikanerne at det more »

Blir så glad

Jeg blir så glad når jeg kommer over slike historier at jeg gjerne vil dele den med dere:

Dilla på noe godt!

Ble introdusert for belgiske vafler av en venninne og har fått helt dilla. Så dilla at jeg gikk til kitchentime.no for å sjekke ut kjøkkenmaskiner. Der hadde de jammen et vaffeljern for belgiske vafler, så jeg slo til! Jeg synes de smaker herlig med et dryss av melis og masse vanilje is! Så mye belgiske more »

Kino med venner!

Kino er aldri feil og nå har jeg vært med venner og sett Suicide Squad. Har du ikke sett den enda, så kom deg på kino