Advent og bittelitt kaos

Sammen med vennene mine har jeg en veldig hyggelig tradisjon og det er å bygge pepperkakehus sammen. Det blir alltid en veldig hyggelig dag, med mye godis, gløgg, latter og en del konkurranse om hvem som får det beste huset. I år la vi til en ny dimensjon, nemlig sjokoladhus. Det er fristende med all den reklamen som har vært for akkurat dette, så i år slo vi til og lagde et slikt vi og! I tillegg kreerte vi både kirker og ymse hus!

Og midt oppi alt dette slo det meg at jeg hadde glemt at bilen skulle på eu-kontroll. Jeg hadde booket timen for lenge siden, bare glemt å skrive det opp i boken. Ja, ja litt kaos er det alltid før jul og dette var jo ikke det værste som kunne skje. Var tross alt enkelt å bestille ny time!

Håper du også koser deg med advent og her er videoen om du også vil lage et hus av sjokolade!