Baderomsplanene til mor

Ja, mine foreldre bygger altså hus, igjen. Min mor er veldig engasjert i hele prosessen, og nå har vi altså kommet til badet. Hun planlegger et stort bad hvor hun skal ha både dusj og badekar og alt annet av baderomsmøbler som hun trenger. Vi har sett på uttallige bilder av forskjellige dusjkabinetter og badekar i flere uker, men nå tror jeg hun endelig har bestemt seg. Det ble en sånn hyper-moderne dusj vet du, sånn med radio og fossefall og masse stæsj, og et sånn badekar som kan stå midt i rommet … med løveføtter 😛

Jeg synes det ble litt kræsj med løveføtter og hyper-moderne, men det er ikke mitt bad.

Mitt drømmebad, er selvfølgelig plassert i mitt drømme hus, men det er et bad som er sterkt preget av naturen. Se bare på dette, jeg simpelthen forelsket meg i dette

 Et naturlig baderom

Og badekaret mitt, skal hugges ut i fjellet som utgjør en del av gulvet på badet. Myke flytende linjer og overganger fra naturen og inn i rommet. Ser du visjonen min?

Se for deg at baderommet er bygd inntil en fjellvegg, slik at en vegg i rommet og litt av gulvet faktisk er fjellet. Så flytter du blikket sakte fra fjellveggen og innover i rommet. Jeg vil at det skal oppleves som om du kommer opp fra skogstjernet (badekaret) etter en dukkert og gradvis forflytter deg inn i et rom, et hus. SkogstjernMen et hus som er i sterk forbindelse med naturen.

Mmmm … tenk så fantastisk!

Published
Categorized as Musikk