Båtsommer på landet

Jeg vokste opp på landet med mine foreldre og to brødre. Somrene var fantastiske. Ikke bare på grunn av huset til mine foreldre ligger landlig til, men fordi båtlivet alltid var en stor del av somrene våre. Det er vel kanskje noe av det jeg savner mest fra ungdomstida, der vi hadde hele 2 måneder uten forpliktelser etter at skolen var ferdig på våren. Båten vi hadde var ikke noen stor og flott båt. Den var akkurat stor nok til å drive fiske og vannsport. Påhengsmotoren var en gammel Evinrude som min far mirakuløst greide å holde liv. Jeg husker at det gikk noen timer med skruing i garasjen for at motoren skulle holde hele sommeren. Min far kjøpte båtdeler online, og jeg husker at det var noen kjiipe dager mens vi ventet på at delene skulle ankomme slik at vi kunne få båten på sjøen igjen. Takket være min fars mekaniske ferdigheter måtte vi aldri vente lenge.

Published
Categorized as Musikk