Beste julen ever!

Yes, da var enda en juleaften forbi og nå er det snart et nytt år i sikte! Å, hva glad familien ble når jeg sang for dem. Må innrømme at jeg var skikkelig flau til å begynne med, men som jeg har sagt før så finnes det melodier i alt, så lenge man er glad i musikk og toner kan man alltid finne den rette rytmen. Selvsagt sang jeg ikke om bildeler fra skruvat.no eller om en telefonkatalog, men jeg hadde ingen bakgrunnsmusikk så den fikk jeg lage selv samtidig som jeg sang. Det jeg gjorde var å sette opp et par kasseroller og slå på dem med en skje mens jeg fremførte. Onkelen min filma det hele, så før eller siden vil det nok komme på youtube! Håper ikke jeg blir kjendis av det i hvert fall, hvor flaut hadde ikke det vært!

skreve

 

Nåja, nyttårsaften er nesten her og jeg har bestemt meg for å ta 2014 på alvor. Jeg skal endelig få fikset meg det musikkanlegget jeg pratet om tidligere i år og ja – jeg fikk jo trommer som julegave! Pappa ba meg strengt om å kun spille på dagtid, så når vinterferien er her (som mamma og pappa ikke har, hihi) skal jeg sitte hjemme og trene. Det kommer til å bli et fantastisk år, jeg føler det på meg!

Published
Categorized as Musikk