Drømmer om sommer!

Det mange ikke tenker på, er at når ting ikke er i sesong så er de ganske billige. Det er derfor jeg gjerne kjøper julepynt rett etter jul og påskepynt rett etter påske. Om man kan vente litt, belønnes man som oftest med en bedre pris. Det er i alle fall det jeg har lært. Siden jeg lengter etter sommer tenkte jeg at jeg kanskje kunne finne utemøbler til en god pris nå på vinteren, og jammen hadde jeg rett! Det er rart hvor dyre hagemøbler er, men når man kjøper dem på vinteren er de nesten halv pris. Dette gjør selvsagt at jeg lengter enda mer til sommeren for å kunne kose meg ekstra. Sommeren er årstiden der alle nyter å sitte ute i det gode været. Sommeren føles faktisk nærmere enn noen gang etter jeg kjøpte mine utemøbler. Er ikke dette litt rart da?

Liten hytte i hagen

Published
Categorized as Musikk