Ekstra plass til utstyr

Det er ofte jeg merker at jeg ikke har nok plass til alt jeg vil ha med meg i bilen. Det er ofte at jeg må ha med meg både slagverket og andre instrumenter i bilen, og da bøir det fort fullt. Jeg burde sikkert ha skaffet meg en stasjonsvogn for lenge siden, men det er liksom noe gubbete over disse bilene. Her forleden ble jeg tipset om at jeg kunne kjøpe meg en takboks. De litt lengre typene som har plass til ski fungerer visstnok også veldig godt til å frakte gitarer, og det er ofte disse jeg får problemer mer å få inn i bilen, siden de er ganske lange. Dessuten er det kjekt å ha muligheten til å ha med mer når jeg skal på ferie snart, og enkelte ting, som f.eks. campingutstyr og utemøbler, er mye bedre å frakte på taket.

Strandutsikt fra bilen
Gul Lada i gata

Published
Categorized as Musikk