Elsker min nye hobby

Jeg har lenge sett etter et godt kamera, siden jeg elsker å ta bilder når jeg er på konserter eller ute sammen med venner. Etter å ha undersøkt forskjellige kamerautstyr på nett endte jeg endelig opp med denne. Jeg snakket med flere profesjonelle fotografer før jeg bestemte meg og leste mange tilbakemeldinger fra andre brukere. Nå har jeg også blitt invitert i bryllup og siden jeg har nytt kamera spurte bruden om jeg kanskje også vil ta noen bilder under vielsen og på festen. De har ansatt en fotograf men de vet at jeg elsker å ta bilder og gjerne vil øve meg masse med det nye kameraet. Andre venner har også spurt om jeg vil ta portretter av de. Jeg har lite erfaring med akkurat dette men det finnes mange fotoblogger man kan lese for å lære om forskjellige teknikker.

Spennende med nytt kamera

Published
Categorized as Musikk