En nydelig felles hage

Ikke langt unna leiligheten min har jeg funnet en nydelig felles hage. Jeg kommer til å tilbringe mye tid der når været tillater det. Jeg kan sole meg der, meditere, skrive sanger og øve på musikken min. Det kommer til å bli mitt lille tilfluktssted hvor jeg kan komme meg bort fra storbyens støy og stressende hverdag. Jeg kan ta med venner dit også, vi kan grille og kose oss sammen. Ikke bare er det vakkert å sitte der i ro og høre på musikk, men det lukter helt fantastisk også. Det er mye forskjellige blomster der, og jeg lurer på om jeg kan lage parfymer av de. Kanskje lage min egen duft. Jeg har undersøkt litt om hvordan man får oljen ut av blomsten så jeg kunne lett få det til. Jeg vil at hjemmet mitt skal lufte like godt som hagen.

Hage med vei og blomster
Hjemmelagd parfyme av blomster

Published
Categorized as Musikk