Endelig på jobb igjen!

I år ble sommerferien litt dyrere enn jeg hadde planlagt. Pengene har visst en tendens til å få vinger når man har det gøy og gjerne ikke tenker langsiktig. Nå er jeg tilbake på jobb, og det føles helt greit. Jeg vurderte å jobbe overtid et par uker, sånn at jeg kunne få inn litt ekstra kapital. Ikke helt lett å få til rent praktisk, med tanke på unger og den slags, men noe måtte jeg jo gjøre for å få betalt alle regningene som ramlet ned i postkassen. Da jeg snakket med en venn av meg om å jobbe ekstra en periode, sa han at jeg heller burde prøve et onlinelån, sånn at jeg både kunne betale regninger og få tid til meg selv og ungene. Et smart valg, synes jeg, da jeg heller vil bruke fritiden på meg selv enn på jobben!

Kredittkort i hånda

Published
Categorized as Musikk