Går det an å tjene på blogg?

For meg handler det å blogge først å fremst om å dele min musikkinteresse med dere, og det er kjempegøy at det er så mange som ønsker å lese om det. Det inspirer meg veldig! Men på samme tid er det også kjekt med en liten ekstrainntekt, og da anbefaler jeg Adtraction Marketing for alle som er interessert i såkalt affiliate marketing. Selv om jeg tjener litt penger på bloggen på denne måten, er det likevel musikken som som står i førersetet, og det er alltid det som kommer til å være hovedprioriteten her på bloggen. Når jeg skriver om et tema, er det også lettere å finne eventuelle samarbeidspartnere som er relevante til nettopp den tematikken jeg skriver om. For alle som tenker på å starte en blogg selv anbefaler jeg at dere starter med noe dere brenner, og så leter etter relevante partnere som passer inn i deres verden.

Published
Categorized as Musikk