God akustikk på badet

Jeg har hørt flere sangere og musikere si at det er veldig god akustikk på badet. Det fikk meg til å lure på om musikere som kjøper eller bygger hus faktisk anser baderom en avgjørende faktor? For meg er kjøkkenet det rommet som er øverst på listen, andre synes kanskje oppholdsrom eller soverom er viktigst, men vi har alle kommet til den avgjørelsen basert på våre behov.

Musikk terapi

 

En musikers behov, uansett om man spiller et instrument eller skriver sanger eller synger, vil vel være eksepsjonell akustikk i alle rom i boligen? Så hvordan ville egentlig det perfekte huset for en musiker sett ut, og hvor dyrt hadde det blitt å bygge det?
Og om en musiker hadde bodd i det perfekte huset ville det påvirket all musikken vedkommende så hadde skapt, og i så fall hvordan? Ville musikken blitt bedre, ville huset bidratt til en slags evig strøm av harmoni og inspirasjon til musikeren? Hvis huset hadde vist seg å inneha slike egenskaper ville det kun hatt den effekten på musikere, eller ville det vært det samme for alle?

Men som sagt er kjøkkenet det viktigste rommet i et hus, og jeg har bodd mange steder hvor jeg rett og slett har hatet kjøkkenet. Det rare er at på disse stedene har jeg aldri plugget i cd spilleren på kjøkkenet. Lurer på hvorfor??

Jeg er så absolutt ingen musiker, ikke kan jeg synge heller, men det betyr ikke at jeg ikke nyter og verdsetter musikk. Tvert i mot, jeg elsker musikk og jeg bruker musikk bevisst terapeutisk. Samtidig er jeg veldig glad i å lage mat så jeg tilbringer ganske mye tid på kjøkkenet. Og i mitt hode og mine ører så høres det i dag slettes ikke verst ut når jeg synger med av full hals til den musikken jeg for øyeblikket har valgt å slenge inn i cd spilleren 😛 Hi hi hi 😛

Slapp helt av, jeg kommer aldri til å prøve meg på en musikk karriere 😉

Published
Categorized as Musikk