Hatt problemer med bilen

I det siste har jeg hatt problemer med at bilen min virker litt sløv, så jeg tok den med til en kompis for å få den sjekket. Det viste seg at EGR ventilen min var defekt. Så nå må jeg kjøpe meg en ny EGR ventil, og som alltid velger jeg å bestille det på nett. Jeg tenkte også jeg skulle sjekke ut noen videoer på youtube, og rett og slett prøve å skifte ut ventilen selv. Kompisen min viste meg hvor en satt, og hvordan jeg løsnet den. Så om jeg i tillegg sjekker ut noen videoer på nett, så tror jeg faktisk at dette kommer til å gå veldig bra. Har egentlig aldri vært interessert i å skru på bil, men akkurat dette her gleder jeg meg veldig til. Hvem veit, kanskje jeg blir helt bitt av det og begynner som hobbymekaniker.

Ligner min bil

Published
Categorized as Musikk