Hjelper snus med røykeslutt?

Nå har det jo seg sånt at jeg har kuttet ut røyk for snus. Noen mener at snus er en effektiv måte for røykeslutt. Snus er kanskje ikke sunt i seg selv, men er en mildere overgang fra sigaretter. Røyk gir økt helserisiko, og det blir ikke bedre med årene. Jeg har bestilt hudpleie fra Filorga uten nikotin. Ja, jeg jobber med å kutte ut nikotinen helt. Jeg synes at det er bedre med snus enn røyk. Jeg slipper den fæle røyklukten som sjenerer andre rundt meg. Snusen er enkel og grei. Den skader heller ikke musikkinstrumentene mine, og jeg kan snuse innendørs. Jeg la også merke til det store utvalget av nikotinfritt på nettbutikken. Det er noe for enhver smak. Selv liker jeg godt smaken av peppermint og lakris. Nylig prøvde jeg en minisnus. Denne ligger diskret og bekvemt bak overleppen. Noe jeg anbefaler for deg som ikke liker ulempen med den svære “klumpen” under overleppen. Siden dette var en tørr lakrissmak, så holder smaken seg. Slik kan du nyte snusen enda lengre.

Sigarettstumper i et askebeger

Published
Categorized as Musikk