Jeg er blitt grillmester

Nå som jeg endelig har flyttet in i en ny egen leilighet er det deilig å slappe av med gode venner, god mat og musikk i mine nye omgivelser. Blant annet har jeg i sommer anskaffet meg en grill til verandaen slik at jeg har kunnet invitere venner på grill-kvelder. Favoritt-oppskriften er grillet laks marinert i en spesiell hjemmelaget krydderblanding, servert med grønne asparges blandet i en enkel salat med litt olivenolje og salt. Frem til nå har jeg måttet improvisere litt med grillingen, siden jeg hverken har hatt skikkelig grillspyd eller grillbestikk, men nå har jeg tatt steget og bestilt grillbestikk på nett. Som ny grillmester var det litt vanskelig å vite hva jeg trengte å kjøpe, men etter å la lest noen matblogger om grilling fant jeg frem til det rette utstyret. Høsten er også perfekt for grill-kos på verandaen, så grillbestikket blir nok godt brukt.

Endelig kjøpt skikkelig grillbestikk
Elsker sunne grillspyd

Published
Categorized as Musikk