Jeg har oppdaget en ny hobby

Som dere vet, liker jeg godt å holde meg aktiv og jeg driver med veldig mye forskjellig. Likevel har jeg klart å presse inn enda en morsom aktivitet i den travle hverdagen min. Jeg har nemlig oppdaget baking! Det er virkelig helt utrolig gøy å mikse sammen tilsynelatende tilfeldige ingredienser og få en fantastisk smaksopplevelse ut av det. Og da mener jeg både deigen og det ferdige resultatet selvfølgelig. Jeg har lagd både eplekake, kanelboller, brownies og masse annet, og nå skal jeg prøve meg på oreokake. En stor utfordring, men det kommer til å bli kjempegøy å servere den til mine nærmeste venner og se hva de syns om den. Heldigvis er de like glade i søtsaker som jeg, så de er mer enn villige til å være prøvekaniner for alt som kommer ut av den stakkars, overarbeidede ovnen min.

Kanelboller på brett

Published
Categorized as Musikk