Klar for oppussing

Nå som den nye leiligheten min snart er innflyttingsklar, er det kanskje på tide å børste støvet av de gamle snekkerferdighetene. Eller, ferdigheter og ferdigheter, fru Blom. Jeg brukte jo ofte å hjelpe onkelen min når han pusset opp på hytta om sommeren da jeg var liten, og jeg har jo satt sammen ganske mange IKEA-møbler. Det er uansett mye man kan gjøre som ikke er så veldig vanskelig, og det finnes jo mange instruksjonsvideoer på Youtube som kan forklare meg hvordan jeg skal gjøre ting riktig. Jeg finner nok uansett noen gode tilbud på varer hos byggbutikken, som er en nettbutikk jeg fant som har mye kult på lager til lav pris. Om jeg roter meg opp i noe som blir for vanskelig har jeg da noen kompiser som er snekkere, og de bruker stort sett å stille opp hvis jeg har cognac.

Kjeller under oppussing
Beising av rekkverk

Published
Categorized as Musikk