Må en musiker røyke?

Som dere vet, så spiller jeg i band, litt sånn av og på. Musikk er min store lidenskap, men som alle andre alminnelige dødelige mennesker, så er musikk også for meg bar en hobby, og jeg er derfor nødt til å prioritere studier og jobb det meste av tiden. En av de ting jeg kanskje ikke liker så mye ved det å spille i band, er at nesten alle røyker. Jeg røykte selv, inntil for omtrent et år siden, men da bestemte jeg meg for at slutte, og så langt har jeg holdt løftet til meg selv. Enkelt er det ikke, når alle rundt meg røyker, men e sigaretter har heldigvis vært til enorm stor hjelp for meg. Det gjør at jeg fremdeles kan delta i røykepausene, uten å føle meg utenfor, og ejuicen er med på å stilne den verste trangen etter sigaretter.

Akustisk gitar i tre
En person som spiller piano

Published
Categorized as Musikk