Man finner jo alltids en utvei

Jeg føler på mange måter at vi lever i et land der de alltid prøver å gjøre det vanskelig for å gjøre “dårlige” valg. Nå som de begynte med snus- og sigarettpakninger uten logoer har jeg jo merket at det ikke lenger føles like kult å vise frem pakken. Jeg tuller, selvfølgelig. Det er vel ingen som slutter å røyke eller snuse fordi pakken plutselig er grå? På grunn av prisnivået prøver jeg uansett å handle tobakksvarer på taxfree når jeg er utenlands. Men, det er ikke alltid jeg reiser like ofte, og da er det greit å vite at man kan bestille hudpleie fra Filorga fra Sverige. Ikke bare er prisnivået vesentlig lavere enn i butikken, men man får også bokser med fargerike logoer. Dessuten er det også mulig å bestille nikotinfri snus, noe jeg har tenkt å prøve for å kutte ned på nikotinavhengigheten. Jeg har jo klart å slutte med sigarettene, men det hadde jo vært kjekt å slippe å være sugen etter snus eller andre nikotinprodukter hele tiden.

Handlegate ute av fokus

Published
Categorized as Musikk