Mørketiden nærmer seg

Har dere merket at det har begynt å bli mørkere om kveldene nå? Det har jeg, og på en måte er det helt greit at høsten nærmer seg, for da får jeg en masse nye motiv jeg kan øve meg på å ta bilder av. På den andre siden er det skumlere å kjøre bil i mørket, det er ikke like lett å se dyr og mennesker ute i veikanten. Det er akkurat derfor jeg har bestemt meg for å bestille ekstralys til bilen, det gjør det også enklere når jeg har behov for å lete etter noe utenfor bilen. Jeg har finpusset talentet mitt til å miste ting for å si det sånn. Jeg synes alltid det blir litt mer spennende ute om kveldene i mørket jeg. Man vet aldri hva som gjemmer seg bak neste hjørne, heldigvis er det ikke ofte det er noe skummelt. Hva synes dere om at mørketiden nærmer seg?

Published
Categorized as Musikk