Når høsten blir kald

Hva er vel bedre enn å kose seg og nyte livet i en varm badstu på kalde høstkvelder? Noen tente lys, litt godlukt i vannet, en spennende bok og kanskje et glass vin. Tærne mine krøller seg i velvære bare ved tanken. Jeg har sjekket litt rundt og funnet både badstu, lave priser – og bjørkeris til å piske både meg og andre badstu-gjester med for virkelig få fart på blodomløpet! Apropos helseeffekten av å bruke badstu jevnlig; leger sier det er ekstra sunt å kombinere badstu med isbad. Dypp deg helt i iskaldt vann, inn og kok deg god og varm, før du igjen hurtigkjøler ned kroppen og går skjelvende inn i varmen igjen. Å herre, at folk klarer det! Nei, tror jeg nøyer meg med kun badstu-varme. I hvert fall første halvåret. Hva med dere lesere? Hvordan foretrekker DU å gjennomføre badstu-besøk?

Det Gode Liv !!

Published
Categorized as Musikk