Rydding i garasjen

I går, da jeg snakket med mamma på telefonen, nevnte hun at pappa var i garasjen og hadde opprydning. Det viste seg at det var på tide å kvitte seg med rusk og rask. Mye var blitt liggende i garasjen etter siste finish på det nye huset, og det skulle bli godt å bli kvitt det. Jeg bestemte meg for å ta på meg arbeidstøyet og ta turen over for å hjelpe. Da jeg ankom, stod bilen klar med tillhengerfeste, og pappa var godt i gang med jobben. Jeg skal si han smilte stort da han så jeg var kledd for å hjelpe. Jeg tror han faktisk ble litt rørt. Det ble en skikkelig fin dag, vi jobbet og småpratet, mens mamma disket opp med en herlig middag som ble servert etter jobben var gjort. Alt i alt, en super dag og en god treningsøkt!

Far med orden i garasjen
Deilig middag som belønning

Published
Categorized as Musikk