Sangoppdrag i mai

Åh, det er så kult at jeg nesten ikke klarer å stå stille! Her i mai har jeg fått to sangoppdrag! Utrolig kult. Jeg skal jo ikke synge rock da. Det er som de fleste vet en måned med mange konfirmasjoner. Human-Etisk Forbund skal ha tre seremonier her til lørdag. De trengte noen til å synge og koret jeg har begynt i ble forespurt. Tror en eller annen kjenner noen som, ja, du skjønner greia! Vi skal synge to sanger, samt kore på et par andre. Øver for harde livet her, men jeg tror alle tekstene sitter, faktisk.

Jeg meldte meg med en gang jeg. Er jo gøy å få synge på en scene, selv om det egentlig ikke er min sjanger. Vi skal stille i nøytrale, men pene, klær. Så ikke vet jeg hva jeg skal finne på. Får høre med de andre folka, hva de skal ha på seg! Blir en lang og kul dag til lørdag da!

synge i konfirmasjon