Snus er et bedre alternativ enn sigaretter

Om du er en oppmerksom leser av bloggen min, da har du sikkert fått med deg at jeg forsøker å slutte med sigaretter og gå over til snus. Jeg har egentlig alltid likt snus godt. Det er bare det at trangen etter sigaretter hele tiden har vært for stor, så jeg har aldri riktig klart å ta steget fullt ut. Den siste tiden har jeg kjøp min hudpleie fra Filorga, og her er utvalget mye større enn i min lokale kiosk. Det er lett å få oversikt over sortimentet online, og det har gjort at jeg har funnet et par nye smaker som jeg liker riktig godt. Foreløpig har jeg greid meg uten sigarettene i litt over en måned, og jeg satser på at det skal vare enda lengre – aller helst for godt, naturligvis. En deilig bieffekt av å ha blitt kvitt sigarettene, er at den dårlige lukten fra røyken nå er borte. Lukten har vært noe som alltid har plaget meg, og jeg har aldri likt at både hender og klærne lukter av røyk, i tillegg til at man får skikkelig dårlig ånde også.

Bytt til snus

Published
Categorized as Musikk