Sommertid og vintertid

Kom til og tenke på dette med klokken… Det er det samme styret hvert eneste år, hver høst og hver vår.

Skal klokken stilles frem eller tilbake? Vil telefonen stille seg av seg selv. Var det den siste helgen i måneden?

Jeg blir helt gal av dette jeg. Og hvor mange er det ikke som har møtt opp på jobb til feile tidspunkt pga dette klokkestyret?

Jeg synes rett og slett vi skulle kansellere hele klokkestyret jeg. Det er jo veldig mange land som allerede har gjort det. Dessuten har vi jo et så langt og stort land, at klokken i Finnmark ikke skulle vært det samme som den i Oslo. Der oppe har de jo lyst hele døgnet fra mai til august, og mørkt hele døgnet fra november til januar. Tror ikke de bryr seg så mye om å stille klokken, der er det jo lyst eller mørkt hele tiden uansett….

Nei, dropp hele sommmer- og vintertiden sier jeg. Mennesker er de eneste dyrene som lever etter klokken, og ikke etter naturens gang!