Været er herlig!

Er det noe som har interessert meg i det siste så er det kunst. Det er også herlig å tenke på alt man kan gjøre selv for å bidra til denne kunsten. Jeg har selv skaffet meg et Olympus og begynt å ta bilder. Dette er en hobby jeg virkelig ser for meg at jeg kommer til å kose meg med i lang tid framover. Dette fordi å ta bilder er så utrolig variert og det er så mye jeg kan lære meg. I begynnelsen var jeg litt overveldet, men nå har jeg begynt å se på litt videoer og lese litt magasiner om hvordan jeg kan bli bedre. Det er vel sånn at læring gjør mester? For meg er det viktig at jeg kan utvikle meg samtidig som jeg tar gode bilder. Det jeg har tenkt på er å melde meg inn i en lokal fotoklubb. Tror det kunne ha vært ganske festlig å møte andre fotointeresserte og høre deres tips. Det å få innspill fra andre er alltid hjelpsomt synes jeg.

Sol gjennom himmelen

Published
Categorized as Musikk