Valgkamp og nye venner

Man må jo følge den amerikanske valgkampen, hvem kan ikke la vær? Jeg har vært stor fan av det sittende paret, og har egentlig aldri vært så fascinert av en president før, eller hans frue for den slags skyld. Men de fremstår som utrolig sjarmerende og normale, og rett og slett skikkelig kloke. Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne ha tatt en dykk inn i garderoben til Michelle og valgt meg ut noe pent!

Trump er skremmende og derfor også fascinerende. Jeg lurer virkelig på hvordan han har tenkt å løse denne rollen og i likhet med resten av verden kan jeg ikke annet enn å krysse fingrene og håpe at dette går bra. Starten har jo ikke akkurat vært så god, og jeg leser masse om all uroen og demostrasjonene.

Rent bortsett fra valgkamp, jeg har jo hatt et liv utenom og. Mens jeg har surfet på nett etter nyheter har jeg også vært på meca.no og bestilt fine ting til bilen min. De på verkstedet er jo for venner å regne, så de blir sikkert fornøyd når jeg kommer innom med mer jobb!

valgkamp og nye venner