Våren er på full vei

Og jeg bare elsker det. Kjenner at jeg blir så levende og glad. Får nesten, men bare nesten, lyst å bade. Får så lyst å starte med alle mulige slags prosjekter. Det å starte på ting. Jeg får til og med lyst å flytte på meg etterhvert, og vurderer sterkt og flytte til Vestfold. Kanskje Tønsberg. Det er en veldig fin by.

Ettermiddagen har jeg brukt sammen med Erik – en kompis. Vi har slått ihjel noen timer med å surfe etter Bilrekvisita av alle ting.  Vi har jo begge biler som stadig har behov for ymse oppgraderinger. Dessuten kjører vi jo en del til Sverige. Det blir noen turer i løpet av et år, kan du si. Og det er selvfølgelig kjempeviktig med god lyd på slike turer. Vurderer å spare til en skikkelig bilstereopakke slik at jeg har ordentlig god lyd når jeg er ute på bilturer.