Vil besøke festivaler i år

Jeg har jo tidligere erkjent at jeg er gal etter rockemusikk, som Led Zeppelin, Frank Zappa og Pink Floyd. Derfor har jeg som mål å oppsøke ulike rockefestivaler som virker interessante. Men før det må jeg nok sende bilen min på eu-kontroll. Etter at jeg flytta for meg selv, så har jeg også skaffet meg en bruktbil. Jeg har innsett at de billigste verkstedene finner man online. Bilen min er et kapittel for seg selv… Jeg kjøpte den av en kamerat som elsker å mekke biler. Akkurat som jeg elsker å synge i dusjen eller på stua! Siden den er ganske gammel og ofte har litt problemer, er det kjekt at kameraten min kan fikse på den når det trengs. Planen er altså å sette meg i denne morsomme, lille bilen min og reise fra festival til festival hele sommeren gjennom. Det finnes faktisk mange store festivaler i Norges land. En av de jeg helt sikkert vil få med meg, er Norges største strandfestival som kalles Palmesus. Den arrangeres midt i Kristiansand sentrum, på Norges største sandstrand. Heldigvis har jeg kjøpt billett allerede, da alt er utsolgt.

Mange mennesker utenfor et festivaltelt

Published
Categorized as Musikk