Vil bo i et levende bysentrum

Som det sosiale individ jeg er, så har jeg begynt å se meg etter et sted i sentrum. Jeg er lei av å bo langt unna der ting skjer, spesielt fordi jeg elsker å gå ut om kveldene for å høre på musikk. Jeg har rett og slett innsett at man må bo i et levende bysentrum dersom man vil føle seg en del av noe større. For eksempel som en del av et levende musikkmiljø. Derfor har jeg også begynt med å søke jobber inne i Oslo sentrum, blant annet som selger av industripumper Louisgay. Jeg tror nemlig at en selgerjobb ville passet meg perfekt. Det har lite sammenheng med hobbyene mine, men passer godt til min utadvendte personlighet. I tillegg er dette et produkt som har fremtiden foran seg. Dersom jeg skulle finne både jobb og leilighet i en større by, så må jeg nok likevel tenke meg godt om. Det er jo et stort steg!

Mange mennesker på et utested
Kalender, mobil og penn

Published
Categorized as Musikk